Wie zijn wij?

Wij zijn mensen die veel gevoel voor beeld hebben en dit met jouw willen delen. Martin van Tachup en José van Foto & Studio Kuipers, zijn al jaren bezig met het kijken naar beeld. Zij hebben een kring fotografen/fotokunstenaars om zich heen die vol passie afbeeldingen creëren. Nu willen wij je graag mee laten genieten van deze unieke beelden die je als woondecoratie of bedrijfsdecoratie kunt gebruiken.

Martin Groenewege
José Kuipers
Logo

Dutch Wall Photo Art is ontstaan vanuit passie voor photoart en het maken en printen van bijzondere afbeeldingen. Daarnaast is er zo ongelooflijk veel talent in Nederland als het gaat om fotograferen en photoart. Hoe mooi is het om via dit platform dat voor iedereen bereikbaar te maken.

Eigen ontwerp en productie

In de webshop van Dutch Wall Photo Art vind je afbeeldingen, die met veel passie door verschillende fotografen/fotokunstenaars zijn gemaakt. Iedere afbeelding is een persoonlijk product, daarom bieden wij geen keuze uit honderden mogelijkheden. Wel zal het assortiment geleidelijk groeien doordat wij steeds weer nieuwe ontwerpen en creaties aan onze website toevoegen. Alle design worden met duurzame materialen en aandacht voor het product geproduceerd. Zodat jij uiteindelijk een bijzondere decoratie aan de wand hebt hangen! Met als één gezamenlijk doel: het ontwerpen en creëren van unieke interieur decoraties voor u.

"Wij hebben één gezamenlijk doel: het ontwerpen en creëren van unieke interieur decoraties"

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je naar iets op zoek en kan je het niet in de webshop vinden? Mail of bel 0348-478012 ons gerust. Samen zullen wij kijken naar een ontwerp op maat.