Verzending / Levering

Verzending

Iedere verzending in Nederland is GRATIS behalve als dit anders met je schriftelijk vooraf is afgesproken. Je kunt dan denken aan spoedleveringen of afwijkende maatvoeringen van het gekozen artikel.

Levertijd

Dutchwallphotoart heeft geen producten op voorraad. Iedere decoratie wordt voor jouw persoonlijk met de grootste zorg en passie gemaakt. Je moet rekening houden met een levertijd van 10-15 werkdagen. Wil je een gekozen decoratie sneller hebben, neem dan contact op met onze klantenservice en dan gaan wij kijken wat er mogelijk is. Uiteraard doen wij altijd ons best u de bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren.

Onze levertijden zijn geen garanties, tenzij anders met je uitdrukkelijk, schriftelijk is overeengekomen. Zodra je betaling ontvangen is, gaan we meteen voor je aan de slag.Alle leveringen en overeenkomsten vallen onder onze algemene leverings-en betalingsvoorwaarden

Heb je nog vragen? Ga dan naar contact of bel naar +31(0)348-478012.  Je krijgt altijd binnen 1 werkdag een reactie van ons.