Retouren / herroepingsrecht

Bestelling retourneren of annuleren

Het (kostenvrij) annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als de order nog niet is verwerkt. Wij verzoeken u daarom om direct contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0348-478012

Beschadigd artikel retourneren

Wij van Dutchwallphotoart besteden de hoogst mogelijke aandacht aan jouw decoratie tijdens productie, verpakken en verzenden. Wanneer onverhoopt toch een artikel beschadigd is, kun je gebruik maken van je recht van reclamatie.

Hiervoor vragen wij je vriendelijk om het volgende te doen:

  • Een duidelijke en complete beschrijving over hoe de beschadiging of het defect is ontstaan.
  • Foto’s die de beschadiging bewijzen. De beschadiging of het defect moet op tenminste één foto duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien moet het volledige artikel, eenmaal met voor- en eenmaal met achterkant, gefotografeerd worden.
  • Je kunt je foto’s sturen naar webshop@dutchwallphotoart.nl Hou er rekening mee dat je e-mail, inclusief foto’s, niet groter is dan 25 MB. We raden je daarom aan om je foto’s als ZIP-, RAR- of JPEG-bestanden door te sturen.
  • Na ontvangst van de foto’s wordt je verzoek zo snel mogelijk in behandeling genomen. Je ontvangt binnen enkele dagen een bericht over de verdere verwerking van uw verzoek.

Artikel 10. Uitsluiting Herroepingsrecht

Omdat wij van Dutchwallphotoart voor jouw persoonlijk je decoratie gaan produceren na je bestelling / opdracht vervalt je recht op herroeping.
Mocht achteraf de decoratie toch tegenvallen in je interieur met betrekking tot maatvoering of kleuren dan willen wij natuurlijk met je meedenken voor een passende oplossing. Neem dan gerust contact met ons op via webshop@dutchwallphotoart.nl of telefoon.